31 мар. 2022 г., 10:08

Любов 

  Поэзия » Любовная
708 0 0

И нощите ни с тебе са задъхани,

и пълни са със обич и със страст,

целувките ни-устни недолюбени,

ръцете ни- останали без глас,

изтръпнали от жажда да се искат,

дошли да се намерят в този свят,

души на птици - сълзи неизплискани, 

очи, които галят и горят.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??