15 нояб. 2022 г., 13:38  

Любов 

  Поэзия » Любовная
577 0 2
                         Любов

 

Любов омайна, любов жадувана,

любов красива, любов бленувана.

 

Любов желана, любов споделена,

любов ухажвана, любов употребена.

 

Любов мечтана , любов душевна,

любов изстрадана, любов реална.

 

Любов усмихната, любов тъжна,

любов ревнива, любов лъжовна!

 

Любов истинска, любов мечта,

любов съдбовна, любов в съня.

 

Любов женска, любов с маска,

любов по навик, любов без краска.

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??