15 нояб. 2024 г., 17:34

Любов 

  Поэзия
68 1 2

Обичам те до слънчево сияние,

обичам те до сбъдната мечта, 

обичам те до тихо съзерцание,

обичам те и в миг до теб летя.

 

Обичам те до морско вдъхновение,

обичам те до летен, свеж възход,

обичам те до радостно смирение

и ще те обичам цял един живот.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??