15.11.2024 г., 17:34 ч.

Любов 

  Поезия
67 1 2

Обичам те до слънчево сияние,

обичам те до сбъдната мечта, 

обичам те до тихо съзерцание,

обичам те и в миг до теб летя.

 

Обичам те до морско вдъхновение,

обичам те до летен, свеж възход,

обичам те до радостно смирение

и ще те обичам цял един живот.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??