6 окт. 2006 г., 09:38

Любов 

  Поэзия
609 0 4
Любов, какво ли е това,
може би е скрита в тъмнина.
И аз се лутам ден след ден
и търся нея, всъщност мен.

Любов, какво ли е това,
моля те не ме лъжи,
сън или мечта кажи.

© Сисо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??