Oct 6, 2006, 9:38 AM

Любов 

  Poetry
626 0 4
Любов, какво ли е това,
може би е скрита в тъмнина.
И аз се лутам ден след ден
и търся нея, всъщност мен.

Любов, какво ли е това,
моля те не ме лъжи,
сън или мечта кажи.

© Сисо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??