11 февр. 2012 г., 11:24

Любов без име 

  Поэзия » Любовная
688 0 2

Не казвай имена, не са ми нужни.

Обичай ме, не питай докога.

Сърцето ти да ме поиска ми е нужно,

пък нека да се запознаем след това.

 

Не гледай в очите ми тревожно.

Жадувай ме с цялата си доброта.

Ръцете ти да пипат много нежно

по всички струни в моята душа.

 

Не ме целувай с хладни устни.

Пожар във вените ти искам да гори.

Обичай ме и с нежни думи

до най-дълбокото в мен иди.

 

Не са ми нужни имена, да те запомня,

ръцете ми познават те добре.

По стъпките на устните ми жадни

откривам път към твоето сърце.

 

Сънувай ме, желай ме и ме имай.

Обичай ме, не искам имена.

Останеш ли до утре да се любим,

завинаги оставаш след това.

© Ирина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Като цяло стихотворението не е от най-лошите, които прочетох днес, но не печели нищо от тази шаблонна многословност.
    Аз бих оставила само първият и последните два куплета и бих поработила върху:
    "пък нека да се запознаем след това"
    и също неримуваното "имай-любим"
  • Шаблонна изразност, липсва ритъм,липсва... поезия.
Предложения
: ??:??