Не казвай имена, не са ми нужни.
Обичай ме, не питай докога.
Сърцето ти да ме поиска ми е нужно,
пък нека да се запознаем след това.
Не гледай в очите ми тревожно.
Жадувай ме с цялата си доброта.
Ръцете ти да пипат много нежно
по всички струни в моята душа.
Не ме целувай с хладни устни.
Пожар във вените ти искам да гори.
Обичай ме и с нежни думи
до най-дълбокото в мен иди.
Не са ми нужни имена, да те запомня,
ръцете ми познават те добре.
По стъпките на устните ми жадни
откривам път към твоето сърце.
Сънувай ме, желай ме и ме имай.
Обичай ме, не искам имена.
Останеш ли до утре да се любим,
завинаги оставаш след това.
© Ирина Тодорова Всички права запазени
Аз бих оставила само първият и последните два куплета и бих поработила върху:
"пък нека да се запознаем след това"
и също неримуваното "имай-любим"