21 апр. 2008 г., 09:53

Любов без предели 

  Поэзия » Любовная
701 0 10
Като сирена морска
неудържимо ме привличаш.
В бездната дълбока
на страстта ме завличаш.
Ще те открия там
по-гореща и от лава.
Ще те укротя, знам,
със сърцето си - жарава.
Да разтопим леда
на полюсите снежнобели.
Усещаш ли как горя
от тази любов, без предели?

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??