21.04.2008 г., 9:53 ч.

Любов без предели 

  Поезия » Любовна
702 0 10
Като сирена морска
неудържимо ме привличаш.
В бездната дълбока
на страстта ме завличаш.
Ще те открия там
по-гореща и от лава.
Ще те укротя, знам,
със сърцето си - жарава.
Да разтопим леда
на полюсите снежнобели.
Усещаш ли как горя
от тази любов, без предели?

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??