Apr 21, 2008, 9:53 AM

Любов без предели 

  Poetry » Love
700 0 10
Като сирена морска
неудържимо ме привличаш.
В бездната дълбока
на страстта ме завличаш.
Ще те открия там
по-гореща и от лава.
Ще те укротя, знам,
със сърцето си - жарава.
Да разтопим леда
на полюсите снежнобели.
Усещаш ли как горя
от тази любов, без предели?

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??