13 июн. 2012 г., 10:23

Любов човешка 

  Поэзия » Любовная
476 0 0

Любов човешка

 

Коя съм аз, дошла с огъня,

чувствата си с теб да споделя,

като нежна струна - устремена,

като стрела себе си да покоря?

 

Коя съм аз, дошла със страст гореща - лумнала,

човешка, на природата велика вечността,

твоя път да освети като звезда,

която в очите ми да свети?

 

Като вулкан,

изригващ пепелта,

чувствата ми светли 

да прегърне!

 

Коя съм аз, дошла със слънцето

с теб да изгоря, за да се превърна

пак в светлина, която 

в теб ще свети?

 

Коя съм аз, дошла с огъня

с теб да изгоря, като звезда,

за да светя

с чувства покорени.

 

 

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??