Виновно те обичам с вдигната глава,
без срам порочни мисли си редя,
не е грях, но аз безумно те желая
в най-греховния свят на любовта.
Дали да те изпия до последна капка
или да те пия бавно глътка по глътка,
сърцето ти да разчупвам ли на парчета
или здраво с двете си ръце да го грабна.
Любов не искам и не мога бавно,
искам всичко, искам целият ти свят
без остатък буйно в мен да се излее
и сърцето ми със светлина да завладее,
а бавно само целувките да ме изгарят,
в огън да горя и от огън да се паля,
бавно ръцете ти тялото ми да галят,
в любов да потъвам, с любов да живея.
© Ирена Дочева Все права защищены