Всеки ден прекрасен е,
всеки ден забавен е.
Ти си причината за това!
Ти, с твоята неземна красота!
Твоята доброта,
твоята грижливост,
омаян съм напълно от твоята личност.
Винаги заедно, хванати за ръце,
винаги заедно под сияещото слънце,
със сърца привързани
и души свързани.
Разбираме се толкова успешно,
а за да ме изпълниш с щастие е лесно,
една усмивка, една милувка,
една романтична или страстна целувка.
Цялото ми време ще ти посветя!
Защо ли?... Ще ти обясня!
Само ти изпълваш душата ми с красота,
само ти изпълваш сърцето ми с топлина.
Искам напълно да те опозная,
всичко хубаво в теб да съчетая.
Но аз знам от мига, в който останахме насаме,
ти си най-прекрасното момиче.
© Здравко Все права защищены