26.09.2011 г., 20:34 ч.

Любов ежедневна 

  Поезия » Любовна
597 0 1

Всеки ден прекрасен е,

всеки ден забавен е.

Ти си причината за това!

Ти, с твоята неземна красота!

Твоята доброта,

твоята грижливост,

омаян съм напълно от твоята личност.

 

Винаги заедно, хванати за ръце,

винаги заедно под сияещото слънце,

със сърца привързани

и души свързани.

Разбираме се толкова успешно,

а за да ме изпълниш с щастие е лесно,

една усмивка, една милувка,

една романтична или страстна целувка.

 

 

Цялото ми време ще ти посветя!

Защо ли?... Ще ти обясня!

Само ти изпълваш душата ми с красота,

само ти изпълваш сърцето ми с топлина.

Искам напълно да те опозная,

всичко хубаво в теб да съчетая.

Но аз знам от мига, в който останахме насаме,

ти си най-прекрасното момиче.

 

 

© Здравко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??