10 дек. 2011 г., 12:35

Любов и безнаказаност. 

  Поэзия » Любовная
482 0 1

Изпълваш ме с думи до безмълвие,

когато те погледна в очите,

аз виждам улици, безлюдие,

и знам, че имам място във мечтите ти.

 

Сънувам пак поляни и безвремие,

безкрай, живот, любов и безнаказаност.

Недоумявам колко малко ми отне,

да ти подаря от радостта си.

 

Недей да ме поглеждаш, прегърни ме

и нека пак да се изгубим,

душата ми остана половинка,

останалата част- пази добре.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??