23 февр. 2008 г., 08:58

''Любов и още нещо'' 

  Поэзия » Любовная
897 0 2

            ''Любов и още нещо''

    Защо все така се получава,

   но кажи без мъка дали не става.

    Но да знаеш, номерът излиза,

    аз   блясвам в нощта като звезда.

 За да не пролееш и последната сълза.

 

   Все нямаш време ти за мене

  и затова за наказание, да знаеш,

     че двойно ти ще плащаш.

Знаеш ли какво, вече все ми е едно.

  Щом си задължена ти да плащаш

 няма само любов, а и още нещо - вече

 ще ми даваш и любов, и още нещо.

 

        Нищо на тебе май не помага,

 казаха ми, че пак избяга от фестивала,

Но може да не ти простя, защото ме излъга,

   ти изобщо не си мисли, че аз съм будала.

          Знай, че любовта ми достига.

© Кою Коев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??