Любов или промяна
Недостижимо е за теб
моето сърце.
Недостижима за теб
съм и аз самата.
Любовта ти превърна те
в друг човек.
Любовта ти затвори те
в самия теб.
Откакто любовта
хвана те в своя капан,
ти отдръпна се
и стана друг
Биляна Гигова
© Биляна Гигова Все права защищены