22.03.2008 г., 22:59 ч.

Любов или промяна 

  Поезия » Любовна
555 0 0
 

Любов или промяна

 

Недостижимо е за теб

моето сърце.

Недостижима за теб

съм и аз самата.

 

Любовта  ти превърна те

в друг човек.

Любовта ти затвори те

в самия теб.

 

Откакто любовта

хвана те в своя капан,

ти отдръпна се

и стана друг

 

                                                       Биляна  Гигова

© Биляна Гигова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??