25 янв. 2018 г., 01:05

Любов като наркотик 

  Поэзия » Любовная
362 0 0

загледани в страх
чувстващи сълзи
Ох, моя любима
отиде твърде далеч
дълбоко в душата ми
студени устни
разкървавен нос
смъртта сега е наша

Обичах те
с отворено сърце,
твоята любов
бе
стимулираща
Любовта е като наркотик,
или ти си такъв?

© Яна Кирилова Все права защищены

- Яна Кирилова

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??