Jan 25, 2018, 1:05 AM

Любов като наркотик 

  Poetry » Love
361 0 0

загледани в страх
чувстващи сълзи
Ох, моя любима
отиде твърде далеч
дълбоко в душата ми
студени устни
разкървавен нос
смъртта сега е наша

Обичах те
с отворено сърце,
твоята любов
бе
стимулираща
Любовта е като наркотик,
или ти си такъв?

© Яна Кирилова All rights reserved.

- Яна Кирилова

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??