27 янв. 2016 г., 19:38

Любов ли....?! 

  Поэзия » Любовная
268 0 3

Любов ли ?!

Не чакай я от мене!

Не мога да съм

влюбена жена.

Търси я някъде

в отминалото време

аз вече....

приключих с любовта !

 

Животът ми не беше лесен.

Не беше равен път,

а беше вик и вой...

Не беше стих, ни песен,

а бе талаз в прибой!

 

Любов ли?!

Дай ми я на мене!

Да взема я

съм годна за това!

Ще те обичам

в бъдеще безвремие

дано и ти не си

прокудил любовта?

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??