Jan 27, 2016, 7:38 PM

Любов ли....?! 

  Poetry » Love
242 0 3

Любов ли ?!

Не чакай я от мене!

Не мога да съм

влюбена жена.

Търси я някъде

в отминалото време

аз вече....

приключих с любовта !

 

Животът ми не беше лесен.

Не беше равен път,

а беше вик и вой...

Не беше стих, ни песен,

а бе талаз в прибой!

 

Любов ли?!

Дай ми я на мене!

Да взема я

съм годна за това!

Ще те обичам

в бъдеще безвремие

дано и ти не си

прокудил любовта?

 

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??