Пръстите ти – в моите преплетени.
Лъжите ни изкусно са изплетени.
Чувствата ни, толкова объркани.
Обещания, неспазени и сбъркани.
Спомените с алкохола смесили,
Истина с лъжа примесваме.
Лъжеш ли ме, казвайки обичам те?
Очите ти дълбоки... все така привличат ме.
Спирките от страх пропуснати.
Възможността последна е изпусната.
С надеждите безбройни пак останахме.
Минаха години и един до друг застанахме.
Далеч лъжите ни отлитат,
Отново пръстите ни се преплитат!
Остани! Този път не заминавай...
© Йоана Станчева Все права защищены