24 авг. 2011 г., 04:04

Любов моя 

  Поэзия » Любовная
690 0 2

Любов моя, къде си, аз не знам

и защо при мен не идваш вече.

Ето, аз пак съм сам,

а ти си сигурно далече.

Още дни ли трябва да минат

и ти накрая да се появиш.

И колко ли ще си отидат,

та ти да ме ощастливиш.

А когато при мен долети любовта,

за да я спечеля ще се боря.

И ще бъда аз най-щастлив на света

и за нищо повече не ще да моля.

© Илия Левков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??