21 окт. 2020 г., 18:02

Любов на заем 

  Поэзия » Любовная
615 1 0

Любов на заем ти не можеш да дадеш.
Защото сърцето твое е едно и не можеш него да го продадеш.     
Любовта ти твоя можеш да я подариш,но на точният човек който ти решиш.
Едно едничко ти е на света и недей ранявай го помни.
Пази го радвай му се,но внимавай,че опасност има от измама и от това се ти пази.


Моето на теб го подарих,но не на заем,а за винаги оставих го във плен на твоето сърце.
Любов на заем ти не бива да дадеш,защото ако някой ден я върнат,
сърцето ти ще е разбито и болката от туй ще разбереш.
Запомни,че истинска любов се тя изпитва,един единствен път.
След нея вече нама за сърцето какво да сториш ако него наранят.


Ако можех бих ти дал и живота си дори.
Само заради частица от сърцето ти помни.
Любов на заем аз не искам да ти давам,
защото мила моя аз не смятам твоето сърце никога да го предавам.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??