30 июл. 2009 г., 00:17  

Любов наполовина 

  Поэзия » Любовная
879 0 13

Любов наполовина

 

 

Не се опитвай любовта да разделиш на две,

защото тя е неделима!

От този опит ти ще сътвориш

едно - единствено...две /непълни половини/!

 

Не ми  разказвай как обичаш мен

и как единствена съм под небето,

и че при нея ще си още ден,

защото тя в душата е, а аз - в  сърцето!

 

Не искам да съм с тебе  вечерта,

а през деня с нея ти да бъдеш...

и само под воала на нощта

да ме обичаш и ме любиш.

 

Кажи, кому е нужна половин любов,

от хорски погледи прикрита...

За нея знаем само ти и аз...

и вятърът, луната и   звездите!

 

Кому е нужно половин сърце,

щом половината душа я няма!

Не искам да участвам с теб сега

в поредната триъгълна измама!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??