Една седалка,
ламаринен покрив...
Тиха музика в здрача сив...
Дъждът - безмълвен покровител,
скрил в прегръдка
мъничко любов...
Една жена -
изгаряща от обич...
И мъж, задъхан от любов...
В малък дом
под ламаринен покрив
назаем обич взели от дъжда...
Две тела безмълвно слети,
накъсан дъх,
примесен със сълзи...
Безумна страст
и обич грешна,
защо светът не иска да прости?
От никого не
искат нищо: ни слава,
нито власт, нито пари...
А само правото
да се обичат под дъжда,
следите заличил...
© Надежда Все права защищены