17.10.2010 г., 23:10 ч.

Любов назаем 

  Поезия » Любовна
620 0 1

Една седалка,

ламаринен покрив...

Тиха музика в здрача сив...

Дъждът - безмълвен покровител,

скрил в прегръдка

мъничко любов...

Една жена -

изгаряща от обич...

И мъж, задъхан от любов...

В малък дом

под ламаринен покрив

назаем обич взели от дъжда...

Две тела безмълвно слети,

накъсан дъх,

примесен със сълзи...

Безумна страст

и обич грешна,

защо светът не иска да прости?

От никого не

искат нищо: ни слава,

нито власт, нито пари...

А само правото

да се обичат под дъжда,

следите заличил...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??