За твоя поглед мил и нежен‚
за твоя образ съкровен‚
за тебе‚ мили, аз живея‚
за тебе мисля всеки ден.
Ти тук си - мечтаеш си за друга‚
а аз изпитвам обич до полуда.
Твоите очи ме гледат тъй ужасно‚
а ти ми кряскаш гръмогласно.
Търсих обич‚ а в замяна и приятелството ти го няма.
С която искаш ти бъди щастлив‚
аз зло не ти желая‚
но моля те‚ приятелството си ми дай и ще съм щастлива до край.
Не искам с мене да споделяш нищо,
искам да ми вярваш силно ти‚
само за едно ще те помоля: моля те‚поне не ме мрази!!!
© Галена Иванова Все права защищены