8.12.2007 г., 21:07 ч.

Любов не прося 

  Поезия » Любовна
897 0 1

За твоя поглед мил и нежен‚

за твоя образ съкровен‚

за тебе‚ мили, аз живея‚

за тебе мисля всеки ден.

Ти тук си - мечтаеш си за друга‚

а аз изпитвам обич до полуда.

Твоите очи ме гледат тъй ужасно‚

а ти ми кряскаш гръмогласно.

Търсих обич‚ а в замяна и приятелството ти го няма.

С която искаш ти бъди щастлив‚

аз зло не ти желая‚

но моля те‚ приятелството си ми дай и ще съм щастлива до край.

Не искам с мене да споделяш нищо,

искам да ми вярваш силно ти‚

само за едно ще те помоля: моля те‚поне не ме мрази!!!

© Галена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??