26 апр. 2021 г., 07:55  

Любов обречена не е това 

  Поэзия » Любовная
491 2 6

Любов обречена не е това.

Привличането силно надделява.

 

Душите ни се галят със слова...

Любов обречена не е това.

 

Безспир желая те и те зовà.

Мечтанието всичко ти отдава.

 

Любов обречена не е това.

Привличането силно надделява.

 

Танцуват слети нежни сетива...

Любов обречена не е това.

 

Разсейват се мъгла и чернова,

когато с порив Слънцето изгрява.

 

Любов обречена не е това.

Привличането силно надделява.

 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??