Apr 26, 2021, 7:55 AM  

Любов обречена не е това 

  Poetry » Love
481 2 6

Любов обречена не е това.

Привличането силно надделява.

 

Душите ни се галят със слова...

Любов обречена не е това.

 

Безспир желая те и те зовà.

Мечтанието всичко ти отдава.

 

Любов обречена не е това.

Привличането силно надделява.

 

Танцуват слети нежни сетива...

Любов обречена не е това.

 

Разсейват се мъгла и чернова,

когато с порив Слънцето изгрява.

 

Любов обречена не е това.

Привличането силно надделява.

 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??