29 июл. 2022 г., 09:24

Любов от жена 

  Поэзия
315 0 0

Обича те тази жена,
как само те обича!
Обича с душата, с кръвта
и дори, когато от нея се отричаш!

Ала отрича ли се любов такава?!
От огън родена и в него горяла!
Дошла отново преродена,
след много животи оцеляла!

Обича тази жена,
как силно само обича!
А ти наказан си с това,
на такава любов да не се научиш!

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??