5 мар. 2008 г., 21:16

Любов от пръв поглед 

  Поэзия » Любовная
550 0 0

 Любов от пръв поглед - 
дали случайност бе това -
да се срещнат две сърца?
В мига, когато те видях,
сърцето ми потъна в
морето на любовта!
Дали трябваше това да става,
се чудя аз сега ?
Може би да или просто -
още една изплакана сълза!

© Габи Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??