9 авг. 2013 г., 20:36

Любов от разстояние 

  Поэзия » Любовная
432 0 0

Усмивката ли ме привлича?
Целувката и тялото, което...
Сърцето ми ли те обича?
Душата ми намери те където....

Огънят се срещна със водата.
Въздухът успокои се във земята.

Защо докосвам те? - привличаш...
Пишат книги как да го направим.
Има техники - да се събличаш....
Но няма как да се забравим!

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??