9.08.2013 г., 20:36 ч.

Любов от разстояние 

  Поезия » Любовна
431 0 0

Усмивката ли ме привлича?
Целувката и тялото, което...
Сърцето ми ли те обича?
Душата ми намери те където....

Огънят се срещна със водата.
Въздухът успокои се във земята.

Защо докосвам те? - привличаш...
Пишат книги как да го направим.
Има техники - да се събличаш....
Но няма как да се забравим!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??