1 авг. 2010 г., 12:54

Любов през времето 

  Поэзия » Любовная
1005 0 3

Любов през времето!


Вярвам, че те има!

С любовта си отваряш вратата на сърцето ми!

Любовта ни докосва само веднъж,

но огънят ù гори цял живот!

Искам да съм с теб, искаш да си с мен!

Нужен си ми, да бъда себе си!

Не искам да те загубя!

Подавам ти ръката си - тя е твоя!

Ръка, която може да крепи и да помага...

Ръка, която може да гали и прегръща нежно!

Приеми я!

Заради една нощ и едни звезди!

Заради една луна, заради един бряг

и едно море, събрало цялата любов на света!

Заради една слънчева усмивка... твоята усмивка!

Заради теб и мен!

Заради една изпепеляваща усмивка!

Помни... аз съм там на брега и те чакам...

Нося те в сърцето си...

Никога не спирай да вярваш!

Никога не се отказвай!

Никога не спирай да следваш мечтите си!

Обичам те!

Чакам те, отведи ме...

ИДВАМ С ТЕБ!

© Лала Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??