3 нояб. 2009 г., 23:16

Любов, приличаща на вятър 

  Поэзия
1699 0 11

Любов, приличаща на вятър ®

 

Моята любов е като вятър,

невидима, но се усеща...

понякога е леден полъх,

понякога изпепеляващо гореща.

 

Моята любов е като вятър,

докосва те ефирно в мрака,

оставя белег от среднощна среща

и с тих копнеж отново ти я чакаш.

 

Любов, приличаща  на вятър,

непостоянна и   незрима...

витае в пространството около теб...

Невидима е, но я има!

 

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??