15 мар. 2006 г., 22:35

Любов си ти и още нещо... 

  Поэзия
821 0 5
Любов си ти и обич без остатък,
музика от теб безумно струи.
Надежда си за споделена обич,
но само надежда, отхвърлени от теб мечти...

Море си ти, нестихващо..,
далечен бряг съм аз..
А, колко много вълни
бошуват в това море,
вълни..със женски имена..

Любов си ти и още нещо,
нещо мъничко, необяснимо,
нещо за мен на света,
от всичко друго по - любимо.

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??