Не чакаме само Коледни вълшебства,
няма празни приказки и ала-бала.
Няма сложни думи и твърдения,
няма гордост и излишна суета.
Любов сме по всяко вълче време,
има страст пулсираща в сърцата.
Има чувство, осмислящо живота,
има знаци, предричащи ни вечност.
Когато заблестят навън звездите,
съм изцяло твой, вълчице моя.
Доказвай ми, че съм единствен,
за да те обичам, както никой друг.
© Васил Георгиев Все права защищены