Nov 29, 2012, 11:26 AM

Любов сме по всяко вълче време 

  Poetry » Love
1003 0 0

Не чакаме само Коледни вълшебства,

няма празни приказки и ала-бала.

Няма сложни думи и твърдения,

няма гордост и излишна суета.

 

Любов сме по всяко вълче време,

има страст пулсираща в сърцата.

Има чувство, осмислящо живота,

има знаци, предричащи ни вечност.

 

Когато заблестят навън звездите,

съм изцяло твой, вълчице моя.

Доказвай ми, че съм единствен,

за да те обичам, както никой друг.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??