12 янв. 2008 г., 11:03

Любов сред звездите 

  Поэзия » Эротическая
1084 1 10
Ще те отведа в лунния ни дом,
там горе, сред светещи звезди.
Ще те съблека и полея с ром.
Ще докосна с устни топлите гърди.

Ше целувам перлената ти коса
и никога не ще има край това.
Ще потъна в потръпващите ти бедра,
а под нас ще бъде синята Земя.

Ти ще ме целуваш лудо с плам,
изгаряща от възбуждаща страст.
Ще ме почувстваш изцяло там,
във огъня на плътския екстаз.

Разтопени от ласките в нощта,
ще заблестят голите ни тела,
щастливи от този миг свобода,
наситени със дъха на любовта.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??