20 апр. 2013 г., 12:07

Любов ти нося 

  Поэзия » Любовная
873 0 14

Любов ти нося

               
И тази пролет ме настигна

 на неизвестен кръстопът.

 Южнякът  тайно ми намигна -

 към тебе ми посочи път.


Сега се пълня като пита,

 но не със мед и не с нектар.

 Прекрачвам прага ти, не питам -

 любов ти нося - Божи дар.


И цвят, и плод за теб ще раждам -

 в един сезон - един живот.

 Ще бъда твоя първи празник.

 Начало ново. Търсен брод.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??