15 июл. 2008 г., 16:34

Любов върху жарава 

  Поэзия » Любовная
794 0 13

С раздърпана риза,
с раздрани ръце
пристъпвам към тебе,
а в сърцето боде.
Огън подпалих,
жарава догаря
стъпвам отгоре
танц да играя.
Жар издишам,
а продължавам,
боса танцувам,
цяла изгарям.
Очите крещят -
тебе обичам,
светулки летят,
в огън се вричат.
Рисуваш ме в кърваво,
а сълзи ти текат,
целувам ги настървено,
жарава гасят.
Усмихвам се въгленно,
рисувай ме гола,
как в душата е пъклено,
как в жарава съм твоя.

Подпалих картината,
не можеш да я спасиш,
ела в огъня
с мен да изгориш!

 

посветено на Р

© Нина Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??