13 окт. 2013 г., 15:19

Любов във розов храст 

  Поэзия » Другая
578 0 11

Тук отново заваля.
Заваляха и очите.
В миг премрежи ги мъгла.
Где си? - питам си сълзите.
Есен идва. Сивота.
Вятър листите  отвява.
А  студената земя,
спомени във гроб вклинява.
Ще посея  розов храст,
ще го вкореня дълбоко,
за да се родиш за нас,
в цветовете му, отново.
Тях ще галя вместо теб,
със сълзи ще ги поливам,
с любовта си, ден след ден,
сине, теб ще преоткривам.


© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??