Oct 13, 2013, 3:19 PM

Любов във розов храст 

  Poetry » Other
571 0 11

Тук отново заваля.
Заваляха и очите.
В миг премрежи ги мъгла.
Где си? - питам си сълзите.
Есен идва. Сивота.
Вятър листите  отвява.
А  студената земя,
спомени във гроб вклинява.
Ще посея  розов храст,
ще го вкореня дълбоко,
за да се родиш за нас,
в цветовете му, отново.
Тях ще галя вместо теб,
със сълзи ще ги поливам,
с любовта си, ден след ден,
сине, теб ще преоткривам.


© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??