14 июн. 2023 г., 13:30

Любовен букет 

  Поэзия » Другая
186 3 0

Будеше мечти и страсти,
упоени от любов,
с вихрушки сладки
тлееше полъх нов.

Свиреше с цигулките на любовта
със серенадите от душа,
от които пърхаха цветя
в нощта на лунна светлина.

Повей с песни до любовта,
вземи стръкче душа,
за да нося любовта
с крилете от сърцевина.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??