Jun 14, 2023, 1:30 PM

Любовен букет 

  Poetry » Other
200 3 0

Будеше мечти и страсти,
упоени от любов,
с вихрушки сладки
тлееше полъх нов.

Свиреше с цигулките на любовта
със серенадите от душа,
от които пърхаха цветя
в нощта на лунна светлина.

Повей с песни до любовта,
вземи стръкче душа,
за да нося любовта
с крилете от сърцевина.

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??