17 янв. 2021 г., 11:50

Любовен кръговрат 

  Поэзия » Любовная
221 0 0

Отдавна любовта е острието,

пронизващо нацяло и сърцето.

И пали силен огън във душата

и слага всички вещи по местата.

 

Че този свят и любовта го движи,

и го товари със любовни грижи.

От чиистата любов дете остава

и по света любов и то раздава!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??